Általános Szerződési Feltételek

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF.) tartalmazza a mimo.hu – apróhirdető portál (továbbiakban: Portál vagy Adatkezelő) által a mimo.hu weboldal (továbbiakban: Weboldal) felhasználására vonatkozó Szabályzatot és a Portálra érvényes Jogi nyilatkozatot.

1. Szabályzat

Apróhirdetéseket a Portálra az alábbi szabályzatok betartása mellet lehet feltölteni:

Céges illetve vállalati hirdetések:

Céges illetve vállalati hirdetést gazdálkodó szervezetek adhatnak fel. A mimo.hu fenntartja a jogot annak eldöntésére, hogy egy hirdetés cégesnek illetve vállalati hirdetésnek minősül-e.

Reklám jellegű hirdetések:

Csak termékeladást, bérbeadást, állást és szolgáltatásokat lehet hirdetni. Hirdetést kizárólag reklám-marketing célokra nem lehet használni, konkrét termék, állás vagy szolgáltatás felkínálása nélkül hirdetni tilos.

Szolgáltatások:

A felkínált vagy keresett szolgáltatásnak meg kell felelnie a mimo.hu adott kategóriára vonatkozó előírásainak.

Hirdetés szövege:

A hirdetés címsorának a hirdetett terméket vagy szolgáltatást kell leírnia, cégnév vagy webcím nem szerepelhet benne. Szükségtelen karakterek nem szerepelhetnek a címsorban. A hirdetés szövegében a terméket vagy szolgáltatást be kell mutatni, ott nem szerepelhet csak egy másik honlapra mutató link. Más honlapra mutató linket a Hirdetés Feladás menüben a megfelelő mezőben kell megadni. Minden hirdetésnek valós adatokat kell tartalmaznia. A hirdetések szövegében az általánosan elfogadott netikett irányelvei követendők, így például kerülendő a csupa nagybetűvel írt hirdetési szöveg és címsor, kivéve, ha az adott szó írásmódja olyan formában elfogadott (pl. mozaikszavak, márkanevek). A hirdetések szövegét tilos más hirdetőktől lemásolni, ezeket szerzői jog védi.

Nyelv:

Az Portálon csak magyar nyelven lehet hirdetni.

Kategória:

A hirdetést abban a kategóriában kell elhelyezni, amelyik a legjobban leírja az adott terméket vagy szolgáltatást (a hirdetést a megfelelő kategóriába áttesszük, amennyiben szükséges). Azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyek nem ugyanabba a kategóriába tartoznak külön hirdetésben kell hirdetni.

Egyetlen termék hirdetésenként:

Nem megengedett több terméket egy hirdetésben hirdetni, kivéve, ha cseréről van szó (pl. 2 áru 1-ért).

Többszörös hirdetés:

Tilos ugyanazt a terméket vagy szolgáltatást több hirdetésben hirdetni. Törölje ki a régi hirdetést, mielőtt feladja az újat. Értelemszerűen, tilos ugyanazt a terméket vagy szolgáltatást különböző kategóriákban hirdetni.

Link:

A hirdetésben szereplő linkeknek a hirdetett termékre vagy szolgáltatásra kell vonatkozniuk. Tilos másik aukciós vagy hirdetési oldalra mutató linket elhelyezni a hirdetésben.

Erotika:

A Portálra TILOS erotikus tartalmú hirdetést elhelyezni. Az ilyen cselekedet a rendszerből történő azonnali törlést és kizárást von maga után!

Kép:

A hirdetésben szereplő képeknek a hirdetett termékre vagy szolgáltatásra kell vonatkozniuk. Vállalati emblémákat tilos képként elhelyezni. Más hirdetők képeit beleegyezésük nélkül tilos használni, ezeket a szerzői jog védi.

Kalózkiadások és hamisított terméke:

Tilos kalózkiadásban megjelenő termékeket, valamint szerzői jogvédelem alatt álló termékek utánzatát hirdetni, pl. CD-t, DVD-t, szoftvereket, videó játékokat, stb. A hirdetőnek tudnia kell igazolni a termékek eredetiségét.

Sértő tartalom:

Azon képek és hirdetések megjelenése, melyek tartalma vallási vagy etnikai csoportokat, illetve más személyeket vagy közszereplőket sérthet tilos.

Tiltott termékek:

A hatályos magyar jogszabályok értelmében forgalomba nem hozható termékeket tilos az Portálon értékesíteni.

Megtévesztő kínálat:

A Portál fenntartja a jogot, hogy megítélje a hirdetés valószerűségét, valódiságát és jogszerűségét.

2. Jogi nyilatkozat

Szigorúan tilos az Weboldalon található tartalmak (részben vagy egészben beleértve: hirdetések, képek, leírások, szöveges tartalmak) a Portáltól kapott írásos engedély nélküli felhasználása és/vagy másolása. Az egyes hirdetések kivonata esetén a felhasználás kizárólag forrásmegjelölés esetén lehetséges, mely forrásmegjelölésnek tartalmaznia kell, hogy a hirdetés eredetileg ezen Portálon jelent meg, és egyúttal linkelni kell az eredeti tartalomra. Amennyiben szeretne a tartalmainkból felhasználni, úgy írjon az info@mimo.hu címre a részletekért.

Az Portál hivatalos kommunikációs csatornája kizárólag a @mimo.hu végződésű e-mail fiók(ok). Ha bármely más e-mail fiókról (például Gmail) kapott üzenetet a nevünkben, kérjük, haladéktalanul értesítsen minket erről, továbbítva azt felénk a info@mimo.hu címre.

A mimo.hu oldal tartalmában említett egyes Apple termékek és szolgáltatások elnevezései (listájuk itt) mind az Apple, Inc. bejegyzett védjegyei és felhasználásuk kizárólag a cég irányelveinek megfelelően történik.

Az Portál nem áll semmilyen kapcsolatban az Apple, Inc. vállalattal.

Az oldalon található tartalom esetén igyekszünk annak lehető legnagyobb pontosságát biztosítani, ugyanakkor előfordulhat, hogy adott esetben egyes, az oldalon közölt információk pontatlanok lehetnek. Ezért az oldalon leírtakat minden olvasó a saját felelősségére használja fel, az esetlegesen felmerült problémákért a mimo.hu nem tud felelősséget vállalni.

3. A Szerződés megszűnése

A felhasználó bármikor töröltetheti a regisztrációját, oly módon, hogy kérelmet nyújt be a felhasználói fiókjához tartozó e-mail címről az info@mimo.hu e-mail címre. Ebben az esetben a jelen szerződés azonnali hatállyal és automatikusan megszűnik.

Amennyiben a Felhasználó a felhasználói fiókját az utolsó belépéstől számított 6 hónapon át nem látogatja, a Portál jogosult a regisztrációt és vele együtt a felhasználói adatokat, a feladott apróhirdetéseket valamint a felhasználói fiókhoz kapcsolódó egyenleget törölni. Szolgáltató a törlést megelőzően figyelmeztető levelet küld a regisztráció során megadott e-mail címre.

Amennyiben a Felhasználó megszegi a jelen Szerződés feltételeit, a Portál törölheti a felhasználói fiókot, amely esetben a jelen szerződés automatikusan és azonnali hatállyal megszűnik.

A Portál fenntartja a jogot, hogy a szolgáltatás egészét bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül megszüntesse.

4. Az ÁSZF és Jogi nyilatkozat felülvizsgálata, módosítása

Az ÁSZF és Jogi nyilatkozat körülményei időről-időre megváltozhatnak, ezért a Portál fenntartja magának a jogot, hogy a jelen ÁSZF-et és Jogi nyilatkozatot bármikor módosítsa. A Portál a jelen írás módosításáról a Felhasználót a Weboldalon közzétett tájékoztatóban vagy a Felhasználó által megadott e-mail elérhetőségén értesíti.